Kundalini Therapeut©

Wil je Kundalini Therapeut© worden en veel cliënten over de hele wereld helpen en veel nieuwe gedenkwaardige ervaringen opdoen? Mensen helpen op hun pad om gezondere en gelukkigere mensen te worden? Dat kan. Misschien wil je gewoon meer leren over het onderwerp als ingewijde student of wil je kundalini in zijn geheel ervaren dankzij deze Kundalini opleiding. Hoe dan ook, deze geweldige kans wacht op jou!

Kundalini Therapeut, ik krijg veel vragen wat is dat nu eigenlijk….

Nu hebben we vaak wel eens van Kundalini gehoord dat is je levenskracht in je ruggengraat geconnect met het universum. Een Kundalini therapeut gaat hier dieper op in. De kundalini wakker maken is een methode maar er mee werken is ook een methode. Het vereist echt kennis en verschillende theorie en praktische ervaringen om samen te werken met de Kundalini. Vaak na het wakker worden van de Kundalini ontstaan er klachten gerelateerd aan chakra die niet stromen en fysiek komen er ongewenste symptomen.

Dit zijn klachten gerelateerd aan het verleden waar we oude condities vast hebben gezet in ons lichaam. Het chakra is verbonden met de kundalini en alleen als het vrij uit kan stromen gaan fisieke klachten weg uit het lichaam en geest.

Een therapeut behandeld deze klachten en maakt de weg verder vrij voor doorstroming samen met zijn client.

In de opleiding die je gaat volgen, is dieper in gegaan op de energetische blokkades van het lichaam. Studie en wetenschap heeft aangetoond dat als men minder stress ervaart er meer rust is in het lichaam, waardoor natuurlijk ook de chakra’s vrij uit kunnen stromen en de organen kunnen worden ondersteund door deze chakra’s. Een Kundalini therapeut is totaal onderlegt in alle delen van energie en ook in kundalini massage. Het is belangrijk als eenmaal je Kundalini ontwaakt is, er mee bezig te blijven om de chakra schoon te houden en de Kundalini ook. In de Kundalini Therapeut opleiding wordt hier veel aandacht aan besteed.


“Mooi mens, mooi mens ben jij ik wens je alle liefde”

– Suze Flower –

Welkom

Wij zijn allemaal op zoek naar onze intuïtie. Spirituele ontwikkeling kan je op vele manieren doen Yoga, Heling, Coaching, Meditatie, Retraites.

Kundalini Therapeut© zijn is uniek! De opleidingen zijn eeuwenoude stromingen Kundalini, deze worden gebruikt specifiek  gericht gebruikt om de kundalini en het chakra te openen en te leren begrijpen en dagelijks mee te werken. Het gaat hierom een versnelde spirituele groei naar kosmische eenheid. Als de energie door alle cellen stroomt in het lichaam dan is er een constante stroom van levens energie. Een staat van rust zal er dan voor altijd zijn en een eenheidsgevoel. De stromingen van energie worden binnengebracht via de kosmos waardoor opschoning plaats vind.

Na deze opleiding ben je gecertificeerd Kundalini Therapeut© en kan je mensen helpen die met trauma en met energie blokkades zitten. Het werk is prachtig en je wordt er zelf een rijker mens van.

Ik vind het fijn om je snel te spreken en te zien in het gratis intakegesprek. Daar kunnen we samen bepalen of in één van de sessies, workshops of opleidingen voor jou zijn.

Liefs,

Suze

Opleidingen & producten

Ervaringen van onze klanten

Blogs

  • Pijn bij het vrijen of gewoon pijn in de vagina
    Het ontstaan van de pijn kan zijn oorsprong hebben niet goed te kunnen ontspannen in het bekken en in de vagina. Door ontspanningsoefeningen of tantra massage kan de spanning loslaten en er ontstaat een vrij gevoel in je bekken en benen. Doorstroming is goed voor het weefsel van de vagina en houdt het gezond. Daardoor […]
  • Kundalini symptomen
    Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar dat houdt dat nu eigenlijk in. Stel je voor je bent altijd bezig met vanuit je hoofd werken en je voelt niet veel in je lichaam. Je voelt wel pijn maar de rest is nog wat vaag. Dan in eens komt er een warme levensenergie je lichaam […]
  • Liefde ontvangen
    Stacey is een vrouw uit Canada en was op bezoek bij Mt Shasta en ging naar een spiritueel retraitecentrum. Ze was in de stad en zocht naar een paar boeken. In een flits greep ze het boek van Amora Quan yin en voelde dat dit het boek was dat ze moest hebben. Ze kwam thuis […]