Word Kundalini Therapeut

Beste studenten,

Wil je Kundalini Therapeut© worden en veel cliënten over de hele wereld helpen en veel nieuwe gedenkwaardige ervaringen opdoen? Mensen helpen op een pad om gezondere en gelukkiger mensen te worden? Dat kan. Misschien wil je gewoon meer leren over het onderwerp als ingewijde student of wil je nieuwe orgastische toestanden ervaren dankzij deze Kundalini opleiding. Hoe dan ook, deze geweldige kans wacht op jou!

Kundalini Therapeut, ik krijg veel vragen wat is dat nu eigenlijk.

Nu we hebben vaak nu wel eens van Kundalini gehoord dat is je levenskracht in je ruggengraat geconnect met het universum. Een Kundalini therapeut gaat hier dieper op in. De kundalini wakker maken is een ding maar er mee werken is een heel ander iets. Het vereist echt kennis en verschillende methoden om samen te werken met de kundalini. Vaak na het wakker worden van de Kundalini ontstaan er klachten gerelateerd aan chakra die niet stromen en fisiek komen er ongewenste symptomen.

Dit zijn klachten gerelateerd aan het verleden waar we oude condities vast hebben gezet in ons lichaam. Het chakra is verbonden met de kundalini en alleen als het vrij uit kan stromen gaan fisieke klachten die geen oorsprong lijken te hebben weg als sneeuw voor de zon.

Een therapeut behandeld deze klachten en maakt de weg verder vrij voor doorstroming.

In de opleiding die hij of zij gevolgd heeft is dieper in gegaan op de energetische blokkades van het lichaam. Studie en wetenschap heeft aangetoond dat men minder stress ervaart er meer rust is in het lichaam waardoor natuurlijk ook de chakra vrij uit kunnen stromen en de organen kunnen ondersteunen.

Een Kundalini therapeut is totaal onderlegt in alle delen en ook in kundalini massage. Het is belangrijk als eenmaal je Kundalini ontwaakt is, meer kennis te vergaren en er mee bezig te zijn vrij te blijven van blokkades. In de studie wordt hier veel aandacht aan besteed.

Suze


“Mooi mens, mooi mens ben jij ik wens je alle liefde”

– Suze Flower –

Welkom

Wij zijn allemaal op zoek naar onze intuïtie. Spirituele ontwikkeling kan je op vele manieren doen Yoga, Heling, Coaching, Meditatie, Retraites.

Welkom!

Kundalini Therapeut© zijn is uniek! De opleidingen zijn eeuwenoude stromingen van Egypte tantra en het sjamanistische tantra, deze worden gebruikt specifiek  gericht gebruikt om de kundalini en het chakra te openen en te leren begrijpen en dagelijks mee te werken. Het gaat hierom een versnelde spirituele groei naar kosmische eenheid. Als de energie door alle cellen stroomt in het lichaam dan is er een constante stroom van levens energie. Een staat van rust zal er dan voor altijd zijn en een eenheidsgevoel. De stromingen van energie worden binnengebracht via de kosmos waardoor opschoning plaats vind.

Na deze opleiding ben je gecertificeerd Kundalini Therapeut© en kan je mensen helpen die met trauma en met energie blokkades zitten. Het werk is prachtig en je wordt er zelf een rijker mens van.

Ik vind het fijn om je snel te spreken en te zien in het gratis intakegesprek. Daar kunnen we samen bepalen of in één van de sessies, workshops of opleidingen voor jou zijn.

Liefs,

Suze

Cursussen & producten

Ervaringen van onze klanten

Blogs