Untitled design 35

Divine Connection

Helderziende waarnemingen, kundalini therapie, massages, tantra

Suze Flower

lotus
Untitled design 2

Wat is lichaams therapie?

Het woord holistisch stamt af van het woord Holos dat houdt in geheel, de gehele mens. Er wordt dus gekeken naar de gehele mens en alle facetten. Spiritueel, mentaal, lichamelijk en emotioneel.

Veelal komen we vanuit oude condities in relatie met het leven en zoeken we een weg om verder te komen ons zelf en natuurlijk met anderen. Met de holistische therapie kunnen we op diepere lagen ons lichaam en geest vrij maken van oude gedachten patronen. Het werken met bijvoorbeeld massage, aanraking, energie zorgt er voor dat we meer open worden voor nieuwe kansen in het leven.

Hierdoor ontmoeten we nieuwe mensen, kunnen we relaties aangaan, voelen we ons gelukkiger en veel al vervult in het leven. Door middel van bijvoorbeeld meditaties, intuitie leren hoe je met je eigen energie om kan gaan helpt je voortdurend om uit de tijd te komen en volledig in het hier-en-nu te zijn.

Zoals je straks op alle pagina’s kan zien geef ik meerdere soorten sessies. Om je te helpen kiezen zal ik in het kort hieronder vertellen over mijn sessies.   

Ik ontmoet je graag in een van de sessies warme groet, Suze Flower.

Wat is Kundalini energie genezing?

 De kundalini is verbonden met de sterren en de aarde. Kundalini is jouw seksualiteit die uniek is voor jou. Het is de stroom die altijd in je ruggengraat stroomt als twee stromen in een geheel. Het wordt onder in je ruggengraat opgeslagen.

De kundalini is altijd actief, anders zou je hier niet op aarde zijn. We zijn ons er niet altijd van bewust wat dit bewustzijn exact is en wat we zoeken om te kunnen groeien. Met het aanwakkeren van de kundalini kom je er achter wie je werkelijk bent en je laat los wat niet meer van toepassing is op jou.

De magische energie van de kundalini heelt ook allerlei oude kwalen en pijnen in je lichaam en geest. Dat gaat er dan ook, het wordt als het ware getransformeerd en omgezet in het nieuwe wat je wilt ervaren hier op aarde. 

Mijn Kundalini en Healing programma's

Alle programma’s zijn door Suze neergezet 

Kundalini Ontwakings
Programma's

Kundalini Programma's

• Opleiding tot therapeut
• Massageworkshops
• Genezingssessies
• Orgastische training

Kundalini Energie
Healing Sessies

Kundalini Energie Healing

• Chakra-genezing
• Trance-genezing
• Geluidsgenezing

Tantra voor stellen
4 maanden reis

Tantra voor stellen

Tantra voor stellen
Tantra training voor stellen

Suze flower character by Divine Connection

Vraag mijn klanten naar hun ervaringen in de sessies

Sharon
Lees verder
" Hoi Suze, ik wil je nog even bedanken voor alles dat je me gegeven hebt. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd. Zonder jou was ik nooit zo ver gekomen. Ik ben je super dankbaar. "
Petra
Kundalini Therapist Student
Lees verder
" I would like to share that I have done a few healing sessions for people. The first session went very naturally. And the woman was so happy that she told others about her experience. After this they started asking for multiple sessions! It was really fun and nice to do also healing for me because now I have built some strength in myself that it felt so natural. Thanks Suze for the training really great!"
Allan Carolina
"Transformational"
Lees verder
"I had the pleasure and honor of meeting Suze here in Curacao when she flew here to give a group of energy healers and therapists the kundalini massage workshop. I had a profound feeling since the first day we met that we had to cross each other’s path, and I am glad that we did! The workshop kundalini massage initiated me to the flow of kundalini within and I was much more aware of this powerful flow of energy. I also did a one on one kundalini session with Suze, which was one of the most powerful healing sessions so far in my life. I was finally able to release deep rooted blockages and traumas in order to finally live my authentic, true self. Suze is a natural, loving and powerful healer! And I am grateful to have met her."
Vorige
Volgende

Mijn uitgelichte holistische Blogs

highly artistic realistic color picture visualizing idea contact with soul is true
Kundalini
Simone De Lange

Wat is een paranormaal medium? Wat je kunt verwachten & meer

De kans is groot dat je in het verleden de term ‘psychisch begaafd’ bent tegengekomen, en misschien zelfs een beknopte uitleg van het werk dat psychisch begaafden doen. Hebt u ooit de tijd genomen om te onderzoeken wat een psychisch begaafd persoon, of om preciezer te zijn, een psychisch medium,

Read More »
man meditating lotus pose with glowing light left side
Kundalini
Simone De Lange

Complete gids voor jouw 7 Chakra’s, en hoe je ze kunt activeren

Je hebt de term ‘chakra’ waarschijnlijk al eerder gehoord of het is een keer kort uitgelegd door een vriend over hoe het werkt, maar een deel van jou begrijpt het misschien gewoon niet helemaal. Wat ik jullie zal presenteren zijn korte uitleg stukken over wat chakra’s zijn en andere aspecten

Read More »
powder bowl 14
Gezondheid
Simone De Lange

Stellen Tantra: Een gids voor het verbeteren van intimiteit en verbinding

Wat is Tantra voor Stellen en waarom is het zo goed? Tantra voor stellen is een tantrische beoefening die koppels dichter bij elkaar brengt en hun communicatie, verbinding en intimiteit verbetert door oude technieken van yoga, meditatie en mindfulness te integreren. Tantra voor koppels is gunstig voor het verbeteren van

Read More »