Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – De beste Yoga ooit!

Toen ik op de grond lag, had ik een leraar voor me die me zou leren hoe ik Dolphin Yoga-bewegingen moest doen. Eerst dacht ik, hoe zal dit gebeuren en wat zal ik voelen. Ik ben erg stijf en kan mijn benen niet eens goed bewegen.

Toen het begon, voelde ik onmiddellijk een tinteling in mijn ruggengraat en begonnen mijn benen langzaam te ontspannen. Ik kon mijn benen meer openen en in een kikkerhouding gaan liggen. Ik moest allerlei soorten oefeningen doen, maar ze waren erg klein en de bewegingen waren nog nauwelijks zichtbaar, maar na ongeveer 15 minuten begon mijn lichaam uit zichzelf te bewegen en voelde ik een enorme opluchting in mijn lichaam. Mijn cellen in mijn lichaam begonnen te bewegen en ik voelde dat ik me als een dolfijn bewoog.

Daarna voelde ik een golf van energie door mijn lichaam bewegen en mijn hele spiersysteem voelde elastisch aan, dit ging maanden door. De ervaring gaf me het gevoel dat alles mogelijk is.

Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Diepe meditatie

Het was mijn eerste webinar online en ik worstelde met alles in de buurt, maar ik was niet zo technisch, maar het werkte. Een PowerPoint-presentatie die mijn energie in vorm bracht en er waren 10 mensen die zich hadden aangemeld voor mijn webinar.

Ik voel hun energie en voelde druk op mijn borst, de pijn van de corona van de afgelopen weken was duidelijk voelbaar.

We zijn begonnen met de meditatie die ik had opgeschreven en langzaam maar zeker voelde ik de druk op het borstbeen. De energie werd zachter en de groep kalmeerde. Diepe ontspanning creΓ«erde een veld van genezing. Nadat ik nog dieper was gegaan, zag ik de eerste dolfijnen binnenstromen. Haar energie ging door mijn scherm en de groep gaf aan dat ze nog nooit zoiets hadden gevoeld.

Veel warme energie en zachtheid. Na de meditatie vroeg ik hoe gaat het nu met je? Een groot deel van de groep antwoordde dat ik geen pijn meer voel en uiteindelijk zie ik ook waar de pijn vandaan komt. We praten wat en de sessie is rond.

Afbeeldingsresultaten voor groepshealing
Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Het blauwe licht

8 uur in de avond en ik heb een afspraak via skype met een vrouw uit Amerika. haar tijd is natuurlijk 6 uur eerder en we hebben onze agenda bij elkaar gelegd en het is gelukt. Als ik haar zie beginnen meteen mijn handen te gloeien. Ze vraagt of ik wat kan zien uit haar verleden want ze is nog steeds bang om seksueel misbruikt te worden.

Ik ga in trance en meteen verschijnt er een blauw licht over mijn scherm wat steeds sterker word. Ik hoor de woorden 4 jaar en ik ook haar moeder komen op het scherm (dat zie ik in trance) mijn cliΓ«nt word nogal emotioneel en ik vraag te ademen.

Er zijn weinig woorden maar de energie is nogal sterk en ik word gevraagd om te blijven zenden. Dan na een paar diepe ademhalingen van de klant word het rustig en de emoties vallen weg. Ze zegt ik voel dat het weg is ik kan weer ademen en mijn buik doet ook geen pijn meer.

Wow denk ik wat een geluk deze sessie. Missie voltooid we praten nog wat na en daarna zeggen we gedag.

Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Schoonmaken van een longinfectie

Het was 8 uur en ik kreeg een bericht via Facebook. Mijn goede vriend, ik ken hem zo goed, zegt: “Ik voel me niet goed” Ik zei wat is er met je aan de hand?

Mijn vriend zegt “Ik heb misschien iets dat ik amper kan ademen”. Mijn geest wordt bang omg heeft hij Corona? Hij is een heel goede vriend. Ik voel me tegelijkertijd overweldigd en gefrustreerd.

Allerlei dingen komen aan de oppervlakte (hij is een goede vriend, dus ik voel hem als een geliefde, daarom voel ik diepe emoties) Op de een of andere manier blijf ik aanwezig om hem te vertellen dat ik me moet voorbereiden en ik kom snel bij je terug . Ik maakte mijn huisspullen af ​​met kinderen naar bed en begon te mediteren.

Vragen om mijn gidsen en volledige kracht van mijn ziel en energieniveaus. Later komt mijn vriend online en laat me zijn longen op de borst zien tijdens een videogesprek. Ik sta open voor de energie. Ik zit en sterke pulsaties van energie komen door mijn handen en ik zie het videoscherm voor me dat in helder wit licht verandert.

Na 10 minuten komt er een soort witte slang binnen die zich door de longen van mijn vriend beweegt. Dan laat het me wat blokken zien in de buik van hem. Ik vraag mijn vriend wat er aan de hand is en hij zegt “Oh ik ben net in slaap gevallen!” De energie bleef een paar minuten staan ​​en het scherm begon normaal te worden en alles is klaar de sessie is afgelopen.

De video stopte en de volgende dag sms’te ik “hoe gaat het?”. Hij zegt dat mijn ademhaling weer goed is en ik voel me beter “.

Ik voelde me extatisch en bedankte mijn Spirits voor genade die kwam en genezing was voltooid

Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Recht in eigen handen nemen

Esther vroeg mij  om bij haar thuis te komen en samen met haar zoontje te werken aan haar angsten. Ze kon nog net functioneren maar was volledig uitgeput. Toen ik bij haar op bezoek ging was het wel duidelijk dat we iets moesten doen. Terwijl ik in trance ging kreeg ik duidelijk boodschappen door wat er aan de hand was. Ik vertelde haar dat ze nog steeds vast zat aan haar vorige partner waardoor ze niet in haar kracht kon komen. Ze had me nog niks verteld en Esther was verbaasd hoe ik dit allemaal wist. Ik vertelde haar over mijn gave en dat iedereen dit kon leren. Na 4 uur met elkaar gewerkt te hebben was Esther moe van het werken aan zichzelf maar had het gevoel dat ze de realtie kon loslaten. Met een fijn gevoel ging ik naar huis. De dagen er op kreeg ik verschillende berichten dat er weer stroming is en het huis helder en schoon voelt. Nog geen twee weken daarna krijg ik bericht dat ze er aan toe is om de scheiding door te zetten en een rechtzaak is aangespannen om volledige voogdij is aangevraagt voor haar kindje. Na meerder spirituele coaching sessies om te kunnen manifesteren wat Esther wil en om kracht te houden in de rechtzaak,  kwam het bericht dat de voorlopge voogdij aan haar is toegewezen en dat er meer rust is en dat een nieuw begin is ontstaan in het leven van Esther. Wat een mooi voorbeeld van het werken aan jezelf!

Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Liefde ontvangen

Stacey is een vrouw uit Canada en was op bezoek bij Mt Shasta en ging naar een spiritueel retraitecentrum. Ze was in de stad en zocht naar een paar boeken. In een flits greep ze het boek van Amora Quan yin en voelde dat dit het boek was dat ze moest hebben. Ze kwam thuis en las het boek in twee dagen uit. Daarna begon ze op internet te zoeken naar iemand om haar te helpen met haar mannen kwesties en hoe ze daarmee om kan gaan. Ze vond mij op internet en wilde meteen een Skype-sessie. Ik was verrukt omdat ze uit Canada kwam en was verbaasd dat iemand van overzee mij had gevonden en wilde werken via Skype. De sessie ging helemaal over hoe ze haar kracht en vergeving moest vinden in het verleden. De sessie gaf haar veel licht in het hart. De week erna sms’t ze me, “Je raadt het nooit, ik heb een man ontmoet en ik ben zo verliefd! Maar ik ben vooral zo blij dat ik weer in contact ben met mezelf en wat ik echt wil in het leven.”

Ik houd zo van mijn werk!