fbpx

Full Sensory Perception(level 1)

Er is één basis training en er zijn drie gevorderden trainingen voor Full Sensory Perception. Je kunt de afzonderlijke levels in je eigen tempo volgen.

In de basis training leer je hoe om te gaan met je gaven die je inmiddels hebt ontdekt. Het is echter nog allemaal nieuw en soms ook raar voor jezelf en je omgeving. Vaak wordt je in je omgeving niet begrepen. In deze cursus leer je wat het is en wat je er allemaal mee kunt doen.

In de FSP trainingen leer je jezelf te openen voor clairvoyance , clairaudience, intuΓ―tie, channeling en helende energie. Het is een pad naar heel wording van jezelf. Je leert connectie te maken met de Divine en dat te integreren in je leven.

In FSP leer je zelf-hulp-tools voor het loslaten van oude patronen, je ego identiteit en het schoonmaken van wat je tegenhoudt op je spirituele pad. Na de trainingen kun je groep meditaties en spirituele teachings geven.

FSP is voor mensen die zoeken naar diepe persoonlijke heling en opschoning. Waarbij FSP een ervaring kan zijn die een nieuwe start geeft tot spirituele vervulling en leven in eigen liefde. Daarnaast is de opleiding ook voor diegenen die graag het helende werk willen doorgeven. Tot slot FSP ook opleiden tot leraar, zodat je zelf de FSP kunt overbrengen.

FSP 1
In en uit trance staat gaan.
Kundalini kanalen opschonen.
Toegang krijgen tot de Akashic kronieken.
Gebruik maken van de kamers van licht.
Schoonmaken van implantaten en energie blokkades.
Het lezen en helen van de 7 grote chakra’s.
Deprogrammeren hersenen van oude condities.
Zielenfragmenten terughalen.
Zielenmatrix helen en schonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *