fbpx

Introductie BeautiYoga

A.S zaterdag avond in centrum Djoj. INTRO WORKSHOP BEAUTIYOGA

Door middel van een Yoga vorm verjongen. Ik heb zelf het mogen ervaren van David Starbright en het heeft mij al veel moois gegeven. Nu hebben we een kans om samen te werken aan dit geweldige mooie werk en de gave die hij bij zich draagt is zo mooi. Het is mogelijk met energie je lichaam te verjongen.

Ik werk zelf al jaren met Kundalini en hart energie. David werkt hier ook mee en onze talenten gaan nu samen bundelen in onze missie een betere wereld neer te zetten door middel van verjonging en het verouderings- proces te vertragen waardoor je energie verhoogt en je een verbeterde wereld neer kan zetten.

Heb jij het idee dat je moet opboksen tegen veroudering? Ben jij ijdel en kijk je regelmatig in de spiegel? Dan is dit zeker workshop iets voor jou!

We herkennen het allemaal wanneer we er minder goed gaan uit zien, misschien hebben we de afgelopen tijd niet goed kunnen slapen of zijn we overwerkt of zijn we gewoon emotioneel uit balans. Als we dan ook in de spiegel kijken is dat goed te zien. Misschien overwegen we zelfs fillers of botox.

Hoe dan ook, we hebben er in ieder geval veel voor over. Wat nu als je letterlijk knapper kunt worden, niet door conventionele methodes zoals hierboven benoemd, maar door een specifieke ontwikkelde yoga form, speciaal om natuurlijk te verjongen!

Het levenselixer zit niet in poedertjes of pillen maar in onszelf. Beauty yoga is een vernieuwde vorm wat speciaal gericht is om het uiterlijk te verfijnen.

Oefeningen die er voor zorgen dat we een gladde huid en rimpelvrij gezicht krijgen. Iets wat eerder onmogelijk leek is met deze nieuwe yoga variant mogelijk! In deze workshop leer jij dit gemakkelijk kunt toepassen. Zodat ook jij weer volop kunt genieten van jou uiterlijk.

De avond start om 19.30 en eindigt om 21.30
Trek lekker zittende kleding aan

Locatie in Rottterdam wordt toegestuurd na aanmelding via de website.

https://divineconnection.nl/…/beautiyoga-introductie…/
#yoga

Datum

jul 17 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 20:00

More Info

Read More

Locatie

Centrum Djoj
Centrum Djoj Rotterdam Netherlands 3051 HA
Read More
Nieuwsbrief