Introductie tot Lingam Massage

Table of Contents

Wat is Lingam Massage?

Lingam massage is een vorm van massage die zich richt op de mannelijke genitaliën, ook wel bekend als de penis. Het term “Lingam” komt oorspronkelijk uit het hindoeïsme en verwijst naar de “zuil” van schepping die geassocieerd is met de godheid Shiva.

Het Concept van Lingam

In het hindoeïsme is een lingam meestal gemaakt van steen en wordt geëerd in rituelen door melk erover te gieten en te versieren met bloemen. Wanneer het toegepast wordt op de mannelijke genitaliën, verwijst de term “Lingam” niet naar de fysieke hardheid van de penis, maar naar de Kundalini-energie die zich in de prostaat bevindt. Deze energie wordt beschouwd als het levens essentie en wanneer deze vrij stroomt, kan men een harmonieus evenwicht van lichaam, geest en ziel ervaren, wat leidt tot een vervullend liefdesleven.

Symptomen van geblokkeerde Energie

Als deze energie geblokkeerd is, kan men pijn ervaren in de onderrug, gebrek aan gevoelens tijdens seksuele activiteit, depressie, laag libido en een gebrek aan belangstelling voor anderen. Of juist een te hoog libido.

Voordelen van een open stroom van energie

Aan de andere kant, wanneer de energiestroom open is:

  • voel je rust
  • creativiteit
  • een bevredigend seksleven
  • controle over seksuele behoeften ervaren.

het lingam massage proces

Lingam massage houdt in het loslaten van oude patronen van de penis en het bekkengebied om het gehele onderlichaam open te masseren naar het hart en de voeten. Deze massage richt zich op het aanpakken van de oorzaken van blokkades in seksuele energie, in plaats van alleen seksuele behoeften te bevredigen. Het is een diepe en intuïtieve vorm van massage die eenmaal per maand kan worden uitgevoerd voor maximale openheid.

Geïnteresseerd in Lingam Massage?

Als je geïnteresseerd bent in het ervaren van de voordelen van lingam massage, neem dan contact op met Suze Flower voor een intake-sessie om te bepalen of zij je op deze reis kan ondersteunen.  

Share:

About the Author

Geef een antwoord

Blogs Archive

Related Posts

Categories