Hoe ik van mijn HPV infectie af kwam

Een herinnering aan mijn herstel van een HPV-infectie en een precancereuze baarmoederhals in een hoog stadium.

Het was een strijd van drie jaar en veel fysieke blokkades om erachter te komen waar het vandaan kwam.
Mensen om me heen in therapie konden me niet zien of zelfs proberen te overtuigen dat ik niet seksueel was misbruikt. Later kwam er eindelijk een sjamaan op mijn pad die me hielp dromen, en de eerste beelden kwamen naar me toe.

In mijn verleden was er één persoon in een familieopstelling die zei dat je waarschijnlijk seksueel misbruikt was. Ik wist het niet en duwde het weg.
Nu ben ik vandaag schoon van deze ziekte, ik ben drie keer geopereerd omdat het elke keer terugkwam.
Er was geen energie in mijn vagina en mijn wortelchakra, het was gevoelloos en koud en donker.
Op een gegeven moment begon mijn bekken pijn te doen, en het was een hel. Beelden van het donker, een zielencrisis en het branden in mijn vagina waren zo erg dat ik me niet meer kon bewegen. Dit duurde een jaar en uiteindelijk begon ik warmte en warmte te voelen en begon ik mijn vagina te voelen.
Nu is ze gelukkiger en gelukkiger, minder bang en zelfverzekerder in het leven. Ze communiceert met mijn brein en mijn hele systeem, en samen zijn we in de wereld en voelen we ons veilig.

Aan alle vrouwen die seksueel zijn misbruikt, er is een manier om weer te gaan voelen in je bekken en je vagina, blijf uitzenden dat je wilt genezen, en het zal gebeuren.

Dit was mijn verhaal… Wat wordt het jouwe?

Deel dit bericht:

Blader Door Andere Blogs

Stress post by Divine Connection

Stress

Stress heeft te maken met overdenken. Er is een storing tussen het hart en het hoofd. Het hart kent de richting, maar…

Lees verder »
Untitled design 2 1

Wat doet de kundalini

Wat doet de kundalini Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Stel je voor, je bent altijd vanuit je hoofd aan het werken

Lees verder »
Untitled design 4 1

Relatie crisis

Als het wat minder gaat in een relatie, beginnen we vaak in ons hoofd te denken wat er zou kunnen zijn. Of we trekken ons terug omdat het niet gaat

Lees verder »

Hoe Kan Ik U Helpen?