Kundalini activerings proces

kundalini therapist activating the kundalini of a patient

Table of Contents

Wat is Kundalini-activerings proces?

Kundalini is de latente maar krachtige goddelijke energie die in ieder van ons sluimert. Het meest cruciale aspect van Kundalini is echter dat het onze hele psyche omvat en ons, wanneer geactiveerd, verbindt met de enige bron achter ons hele bestaan: bewustzijn. Daarom moeten we Kundalini activeren en putten uit het volledige bereik van onze menselijke ervaring om ons volledige potentieel als voelende wezens te realiseren. Wanneer je Kundalini-energie in je ontwaakt, voel je het door je ruggengraat bewegen. Je bent op reis om de ware, krachtige en goddelijke versie van jezelf te ontdekken. Deze Kundalini-energie verlicht je blokkades in je energiesysteem en leidt je naar een pad van transcendentie dat een hogere bewustzijnsstaat inluidt. Als je hogere bewustzijnsstaat eenmaal is ontwaakt, vindt er een diepgaande herstructurering van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats, en dit zal blijven gebeuren naarmate je meer Kundalini Activatie proces (KAP)-sessies doet. Deze herstructurering maakt een diepe emotionele en spirituele genezing mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere methoden. Getrainde facilitators zullen dit soort overdracht “shaktipat” noemen, maar het Kundalini-activeringsproces is een unieke mix van verschillende traditionele scholen en systemen die het zo krachtig en misschien wel levensveranderend maken. Het Kundalini-activeringsproces (KAP) is een natuurlijk transmissieproces en geen proces dat eigenzinnig of zelfgenererend is. Dit is een pad van overgave, niet het pad van de wil. Het Kundalini-activeringsproces is anders dan andere zelfgenererende opzettelijke praktijken of Kundalini-ervaringen zoals Tantra, Chi Gong, Kundalini Yoga, enz. Het wordt beschouwd als een natuurlijk proces dat geen schok naar je systeem zal sturen, maar dit type Kundalini-energie heeft eerder een aangeboren intelligentie die precies zal doen wat je systeem op dat moment nodig heeft.

Het Kundalini-activeringsproces wordt over het algemeen als veilig beschouwd, maar omdat het zo’n krachtige ervaring is, moet je er rekening mee houden dat het soms onverwerkte emoties kan losmaken. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces en het wordt aanbevolen dat u uzelf na de overdracht de tijd geeft om de ervaring te verwerken. Hoe werkt het Kundalini-activeringsproces? Hoe werkt het Kundalini-activeringsproces Na langdurige blootstelling aan het Kundalini Activatie process ondergaan de hersenen en de netwerken van het centrale zenuwstelsel een radicale transformatie. Symptomen en indicatoren van een Kundalini-ontwaken worden vaak opgemerkt bij deelnemers, vanaf het vroegste begin van een subtiele energiestroom tot belichaamde non-duale staten van zijn.

het activeren van de KAP van een patiënt

Het Kundalini-activeringsproces wordt over het algemeen als veilig beschouwd, maar omdat het zo’n krachtige ervaring is, moet je er rekening mee houden dat het soms onverwerkte emoties kan losmaken. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces en het wordt aanbevolen dat u uzelf na de overdracht de tijd geeft om de ervaring te verwerken.

Hoe werkt het Kundalini-activerings proces?

Hoe werkt het Kundalini-activeringsproces ? Na langdurige blootstelling aan het Kundalini activatie process ondergaan de hersenen en de netwerken van het centrale zenuwstelsel een radicale transformatie. Symptomen en indicatoren van een Kundalini-ontwaken worden vaak opgemerkt bij deelnemers, vanaf het vroegste begin van een subtiele energiestroom tot belichaamde non-duale zijnstoestanden.

Een overdracht van kundalini-energie begint bij het kruinchakra en verspreidt eventuele blokkades of stagnerende energie totdat het de wortelchakra bereikt, van waaruit het in beide richtingen stroomt. Een schok voor het systeem is niet te verwachten, aangezien de procedure vrij organisch is.

Kundalini activatie process houdt in dat je op een yogamat gaat liggen, je ogen sluit en ontspant op muziek. De begeleider kan zijn handen boven je bewegen, je chakra of meridiaanpunten aanraken of erop drukken, en energie overbrengen. Laat los en omarm alles wat op je pad komt.

Als je energie door je lichaam voelt stromen, kun je op onverwachte, spontane manieren bewegen. Voor anderen is het een gelukzalige staat of een verruiming van het bewustzijn. Voor vele anderen is het een louterende ervaring die leidt tot reflectie en een verhoogd bewustzijn.

Om het meeste uit elke Kundalini Activation Process (KAP)-sessie te halen, moeten deelnemers maximaal drie tot vijf sessies bijwonen. Dicht bij elkaar liggende sessies kunnen belichaming bevorderen, niet alleen tijdens maar ook tussen sessies.

Kom alsjeblieft een paar minuten eerder aan om te settelen, draag losse, comfortabele kleding (vermijd metalen ritsen of knopen aan je voorkant), en eet een kleine maaltijd of je hoeft helemaal niet te eten voor de sessie; een lege maag is het beste, maar wat fruit is oké. Als je vlees consumeert, beperk dit dan voor de sessie. Vermijd vóór de sessie cafeïne, alcohol en andere stoffen.

De voordelen van het Kundalini-activerings proces

Je vraagt ​​je misschien af: “Als mijn Kundalini ontwaakt, wat zijn enkele van de voordelen die ik zou kunnen ervaren?” Hier is een lijst met verschillende ervaringen die je kunt hebben na een sessie:

 • Je voelt de energie door je lichaam stromen.
 • Je kunt visueel geprikkeld raken doordat je derde oog actief wordt, of licht of beelden ziet, of op een astrale reis gaat, of visioenen krijgt.
 • Je kan een scala aan emoties voelen die ook onderdrukt hadden kunnen worden, zoals woede, verdriet of angst, maar u kunt ook gevoelens van lachen, geluk of geluk ervaren.
 • Ook kan je kinesthetische bewegingen ervaren, zoals gewone lichaamsbewegingen, rekoefeningen, yogahoudingen, trillen of mudra’s
 • Misschien heb je het gevoel dat je de regie over je leven kunt nemen.
 • Misschien heb je het gevoel dat je de regie over je leven kunt nemen.
 • Misschien voel je meer harmonie in jezelf.
 • Je herinnert je misschien je ware zelf en wat je doel kan zijn.
 • Je kan een verlichting van stress voelen en minder spanning in uw lichaam voelen.
 • Vermindering van depressief of angstig voelen.
 • Er kunnen emotionele ontlading zijn en traumatische ervaringen kunnen worden overwonnen.
 • Er kan een kalmerend effect op uw algehele gemoedstoestand worden ervaren.
 • Je voelt je misschien energieker.
 • Je kunt meer zelfbewustzijn krijgen in plaats van oude gewoontepatronen te volgen.
 • Je kunt spiritueel ontwaakt raken en een gevoel van eenheid in jezelf ervaren.
 • Je kan een toename van energie krijgen en het algehele gevoel van lethargie verliezen.
 • Een gevoel van verhoogde motivatie voelen en stoppen met uitstellen.
 • Je wilt stoppen met drinken en drugs gebruiken.
 • Je zou kunnen stoppen met slechte rookgewoonten.
 • Je slechte dieet kan evolueren naar een gezonder dieet.
 • Je kunt vegetariër of veganist worden.
 • Je kunt de moed verzamelen om een ​​giftige relatie te verlaten.
 • Je kan onbevredigende baan opzeggen.
 • U kunt een afname of volledig verdwijnen van dwangmatig gedrag ervaren.
 • Lichamelijke klachten kunnen minder heftig worden of helemaal verdwijnen.
 • Je zou een verhoogd libido kunnen ervaren.
 • Verliefdheid een algehele toename van mededogen voor anderen en voor uzelf ervaren.
 • Beginnen met het maken van betere levenskeuzes.
 • Misschien begin je de moed te krijgen om voor jezelf op te komen.
 • Je hebt misschien minder tolerantie voor drama van anderen.
 • Je kunt een nieuw niveau van telepathie gaan ervaren.
Omarm je Kundalini, ervaar deze voordelen onder begeleiding van onze vertrouwde en ervaren Kundalini Therapeut opleider, Suze Flower. Als je nog niet klaar bent om je Kundalini Healing Sessie te boeken, neem dan gerust contact op met Suze Flower als je vragen hebt. 

Share:

About the Author

Picture of Simone De Lange
Simone De Lange
Hello, my name is Simone-Thandiwe de Lange, and I am an animal rights and environmental activist. I'm an aspiring herbalist with a strong interest in spirituality, veganism, and sustainability. In my leisure time, I like gardening and immersing myself in nature, as well as reading a good book, journaling, and drawing. In the future, I hope to begin practicing yoga and meditation, as well as creating herbal remedies and my own formulations.

Geef een reactie

Blogs Archive

Related Posts

Categories