Wat kan ik voor je doen

Kundalini, energie genezing, Massages, tantra, helderziende waarnemingen

Energie-Programma's

lotus
Kundalini Therapist Practitioner Training

Kundalini-Therapeut Opleiding

Kundalini Therapeuten Opleiding

Een prachtige kans om kundalini vanuit een helend perspectief te gaan bekijken.

Kundalini in het westen stroomt niet zoals in india of Egypte bijvoorbeeld Bali en Mexico. De aarde op verschillende plekken geven verschillende energie stromingen.

Hoe ga je er mee om in je dagelijkse leven in de stad of in je dorpje?

Kundalini is gecombineerd met je chakra’s en heling, een prachtige manier om oude condities te gaan verwijderen. Vrij te komen van blokkades van bijvoorbeeld het verleden, vorige levens en dit samen te doen in een groep te connecten met de prachtige energie de kundalini.

Een veilige omgeving en begeleiding door een vrouw met heel veel ervaring op kundalini gebied.

De kundalini ervaringen zijn bevrijdend en we zetten dit door.

1 dag per maand samen komen oefenen leren over heling met kundalini en dit ook weer doorgeven aan elkaar. Je kan er dan ook je leven mee helpen met het boek wat 36 pagina’s bevat met duidelijke aanwijzingen en oefeningen.

Kundalini Heling Sessies

Er kunnen allerlei klachten en vragen in je leven zijn, deze geven je de blokkade op en in je lichaam en je energie veld.

De ziel kiest vaak voor zelfverwerkelijking en om te zien wat haar verhindert een compleet mens te zijn met al haar krachten.

In dit leven kun je ervoor kiezen om dit pad te bewandelen het dieper en intenser voelen van wie je werkelijk bent.

Enkele vragen die in het verleden zijn gesteld en met succes zijn begeleid in de Kundalini-healing zijn: 

 1. Mijn chakra’s zijn geblokkeerd, maar mijn kundalini wil stromen hoe ga ik hiermee om 
 2. Ik heb sterke kundalini-symptomen en ik heb ondersteuning nodig om deze te deblokkeren 
 3. Ik wil ervaren wat een full body orgasme is in verband met de Kundalini. Ik wil mijn Kundalini-ervaring ontwikkelen.     
Kundalini Healing sessions by Divine Connection
Kundalini Massage Workshops by Divine Connection

Kundalini massage workshop

 

Wanneer we specifieke punten in het lichaam aanraken, we de levenskrachtkanalen kunnen openen. Deze aanraking opent je weg naar de kundalini-levensstroom.

Met de Kundalini  openen we de weg naar stromend water (energie) De Kundalini geeft je de volgende voordelen in het leven. – minder moe – minder stijfheid in de spieren – meer energie gedurende de dag – verwijdering van geblokkeerde energie in het lichaam – stromend chakrasysteem naar aarde, geest en lichaam. De workshop is speciaal voor het openen van de Kundalini.

In de workshop gaan we diep in op de massage en ook het ontwaken van de kundalini stromingen.  

Het is een workshop, elke dag werken we 3 uur met een pauze van 30 minuten. 

Massages

lotus
Intuitive Massages by Divine Connection

Intuïtieve Massage

Intuitieve massage is een manier om ons te ontdoen van gifstoffen die we elke dag in ons lichaam opbouwen via informatie van andere mensen en de omgeving maar ook via onze eigen overtuigende gedachten.

We proberen ons elke dag goed te voelen. Maar oude patronen van denken over wie en wat we zijn, kunnen giftig zijn voor ons systeem.

Hoe gaat de massage? Liggend op mijn tafel geef ik je  tijd om te ontspannen en mijn handen zullen intuïtief gaan masseren waar er blokkerende energiecellen in het lichaam zijn.

Binnen een uur heb je een totaal nieuw gevoel in het lichaam en begin je je vrijer te voelen.

Tantra Massages

Tantra Massages by Divine Connection

Lingam Massage Theorie

De Lingam bestaat uit receptoren en gaat een eigen leven leiden. Hij is het middelpunt van het universum en de eeuwigheid stroomt er doorheen. Als je de Lingam met je hand aanraakt, is het belangrijk dat er toestemming is van de penis en de man. Tot hij ja zegt, is het een no-go.

De man heeft door de eeuwen heen veel meegemaakt en zijn Lingam is zijn koninkrijk dat ook wel als tempel gezien kan worden.

Helderziende paranormale reading

lotus
8

Helderziende reading

Met een helderziende reading combineren we de verbinding met onze Spirit en met onze Spirituele gidsen.

Spirit gidsen zijn geïncarneerde energieën die lang geleden op deze aarde zijn geweest, deze gidsen hebben het vermogen om het lichaam in balans te brengen en de zelfgenezing in gang te zetten die al in het lichaam aanwezig is.

Als paragnost kan ik kijken in het verleden en het heden en toekomst, ook heb ik connectie met overledenen. Waardoor vele antwoorden komen op vragen die nooit zijn beantwoord. 

Ze verwijderen negatieve entiteiten en negatieve gedachtevormen uit de cellen van het lichaam. Als het negatieve uit vorige levens of dit leven komt, kan onze eigen geest tijdlijnen van dit leven en het verleden zien en beginnen dit te verwijderen of opnieuw te balanceren.

Dan komt er weer balans zodat het lichaam zichzelf gaat helen. Bijvoorbeeld depressie en pijn komt meestal uit het verleden en is ontstaan door een conflict in de geest, een trauma dat onbalans in het lichaam heeft gebracht.

In een helderziende reading gaan we diep kijken wat er voor jou in de toekomst kan gaan gebeuren jou volledige potentie, maar ook wat je nog gaat opruimen wat je los mag laten.

Chakra Heling

In deze sessie reinigen we de chakra, waar geblokkeerde energie optreedt hebben we de mogelijkheid om deze los te laten.  We zullen de meest voorkomende chakra behandelen die meestal geblokkeerd zijn.

 • Chakra 1 basischakra is geworteld en voelt zich veilig.
 • Chakra 2 seksuele chakra is staat om relaties te hebben
 • Chakra 3 wilskracht kunnen gebruiken 
 • Chakra 4 compassie hebben en diepe liefde voelen
 • Chakra 5 kan de waarheid spreken
 • Chakra 6 visioenen
 • Chakra 7 verbinding met Spirit en wijsheid.


Wat kan ik verwachten van deze sessie, werken met de hoogst mogelijke energie die de chakra, op het diepste niveau aanraakt 

Het resultaat is dat je je lichaam vrijheid kunt voelen, openheid.

Chakra Healing Sessions
Sound Healing Services

Geluidsheling

Klankhealing is altijd aanwezig in je leven in muziek, in praten, in energie, alles is geluid.

De frequentie van geluid dringt de cellen in het lichaam binnen, ze beginnen te trillen en als ze dat doen, trillen ze op een hoger niveau. Wat betekent dat de oude vibratie niet kan vasthouden en loslaten, met andere woorden, we vibreren de giftige energie uit ons lichaam.

De voordelen van sound healing zijn: pijn verminderen bloedsomloop beter laten stromen, ontspannen, nieuwe energie, beter slapen. We hebben een klankschaal om het geluid te versterken en hierdoor beginnen we onze cellen meer te schudden in de vibratie van het universum en daardoor verwijderen we oude toestanden uit de cellen.

De klankhealing is in groepen of voor individuen.

Tantra voor Koppels

lotus
Healing relationships with Couples Tantra by Divine Connection

Tantra voor stellen

Al een tijd bij elkaar of net bij elkaar in liefde. Een stel geworden een eenheid graag bij elkaar zijn, maar ook je eigen individuele krachten hebben en deze samen te willen bewandelen. Op zon manier dat het werkzaam is voor een project kinderen en samenleving. Of andere dingen die je wilt verwezenlijken hier op aarde.

Met tantra kan je veel bewerkstelligen, diepere kennis opdoen in energie en hoe jullie dynamieken zijn met elkaar.

Door te gaan werken met energie en liefde komen we dieper in elkaar, leren om vanuit het hart naar het hoofd te bewegen geeft jou en je partner een unieke samensmelting wat de aarde en het universum een stuk mooier maakt.

Door TANTRA VOOR STELLEN te gaan volgen in een periode van 4 maanden verrijk je je liefdesleven en je gehele levensstijl.

Voorbeelden van tantra voor stellen zijn:

 1. Energie voelen van elkaar op het lichaam, maar ook op afstand
 2.  Energetische seksualiteit ontdekken
 3. Blokkerende patronen oplossen tussen elkaar
 4. Leven vanuit tantrische waarden
 5. Chakra leer
 6. Leren te leven vanuit een constante liefdesbron