Wat kan ik voor je doen

Kundalini, Energie genezing, Massages, en meer!

Kundalini-Programma's

lotus
Kundalini Therapist Practitioner Training

Opleiding tot Kundalini-Therapeut

Je bent op zoek geweest naar de juiste opleiding omdat het je stap voor stap dichter bij jezelf brengt.

Ik weet dat situaties of gebeurtenissen in ons leven ons er soms van weerhouden onze orgastische goddelijkheid volledig te accepteren, maar dit is wat we werkelijk zijn. We zijn volledig belichaamde seksuele wezens, maar helaas, vanwege onze ervaringen uit het verleden of het heden, zijn we niet allemaal in staat om ons volledig open te stellen voor liefde en extase en vervulling in het leven.

Of zelfs de mogelijkheid hebben om dit te oefenen. Wil je je volledige seksualiteit herontdekken, maar ook doorgeven aan anderen, dan is deze training zeker iets voor jou.

Een eenvoudig stapsgewijs proces dat je leert te genieten van je eigen lichaam en je seksualiteit en Kundalini Therapeut te worden. Leer hoe je lichaam van binnen en van buiten werkt met de Kundalini-kanalen open. Je ervaart energie in je lichaam. In staat om jezelf volledig uit te drukken zoals je bent.

Begrijp wat energie werkelijk is Leer technieken om Kundalini Flow te bereiken Ervaar de hele dag minder stress en vermoeidheid terwijl je verbinding maakt met je eigen energie.

 

Kundalini Heling Sessies

Er kunnen allerlei klachten en vragen in je leven zijn, deze geven je de blokkade op en in je.

De ziel kiest vaak voor zelfverwerkelijking en om te zien wat haar verhindert een compleet mens te zijn met al haar krachten.

In dit leven kun je ervoor kiezen om dit pad te bewandelen.

Dan ben ik de juiste persoon om je hier samen met je gidsen ondersteuning te bieden.

Enkele vragen die in het verleden zijn gesteld en met succes zijn begeleid in de Kundalini-healing zijn: Mijn chakra’s zijn geblokkeerd, maar mijn kundalini wil stromen hoe ga ik hiermee om Ik heb sterke kundalini-symptomen en ik heb ondersteuning nodig om deze te deblokkeren Ik wil ervaren wat een full body orgasme is in verband met de Kundalini. Ik wil mijn Kundalini-ervaring ontwikkelen.

Dit zijn allemaal vragen waarmee ik dagelijks werk. Ik heet je welkom in mijn sessie, waar we kunnen zien wat er aan te werken is.

Kundalini Healing sessions by Divine Connection
Kundalini Massage Workshops by Divine Connection

Kundalini Massage Workshop

Je grootste energie zit in je ruggengraat en in je hart.

Dat betekent dat wanneer we specifieke punten in het lichaam aanraken, we de levenskrachtkanalen kunnen openen. Deze aanraking opent je weg naar de kundalini-levensstroom.

Met de Kundalini  openen we de weg naar stromend water (energie) De Kundalini geeft je de volgende voordelen in het leven. – Minder moe – minder meer stijfheid in de spieren – Meer energie gedurende de dag – Verwijdering van geblokkeerde energie in het lichaam – Stromend chakrasysteem naar aarde, geest en lichaam De workshop is speciaal voor het openen van de Kundalini.

Met in de workshop gaan we diep in op de massage en ook het ontwaken van de kundalini stromen. Soundhealing maakt ook deel uit van de kundalini ontwakingsenergie is namelijk geluid. 

Het is een workshop, elke dag werken we 3 uur met een pauze van 30 minuten. De prijs is 444 euro Het is op een locatie in Nederland

Massages

lotus
Intuitive Massages by Divine Connection

Intuïtieve Massage

Massage is een manier om ons te ontdoen van gifstoffen die we elke dag in ons lichaam opbouwen via informatie van andere mensen en de omgeving.

We proberen ons elke dag goed te voelen. Maar oude patronen van denken over wie en wat we zijn, kunnen giftig zijn voor ons systeem.

Hoe gaat de massage? Liggend op mijn tafel geeft je tijd om te ontspannen en mijn handen zullen intuïtief gaan masseren waar er blokkerende energiecellen in het lichaam zijn.

Binnen een uur heb je een totaal nieuw gevoel in het lichaam en begin je je vrijer te voelen.

Tantra Massages

Tantra Massages by Divine Connection

Energie Heling Sessies

lotus
8

Trance Heling

Met trancehealing combineren we de verbinding met onze Spirit en met onze Spirituele gidsen.

Spirit gidsen zijn geïncarneerde energieën die lang geleden op deze aarde zijn geweest, deze gidsen hebben het vermogen om het lichaam in balans te brengen en de zelfgenezing in gang te zetten die al in het lichaam aanwezig is.

Ze verwijderen negatieve entiteiten en negatieve gedachtevormen uit de cellen van het lichaam. Als het negatieve uit vorige levens of dit leven komt, kan onze eigen geest tijdlijnen van dit leven en het verleden zien en beginnen dit te verwijderen of opnieuw te balanceren.

Dan komt er weer balans zodat het lichaam zichzelf gaat helen. Bijvoorbeeld depressie en pijn komt meestal uit het verleden en is ontstaan ​​door een conflict in de geest, een trauma dat onbalans in het lichaam heeft gebracht.

Onze voorouders en spirituele gidsen zijn door deze wonden uit het verleden gegaan, zodat ze weten hoe ze deze wonden kunnen verwijderen en wij ze kunnen accepteren, zodat de wonden in volledige staat van liefde komen en ze slechts een herinnering zijn in plaats van een open, volledig bloende wond.

Chakra Heling

In deze sessie reinigen we de chakra, waar geblokkeerde energie optreedt hebben we de mogelijkheid om deze los te laten met de energie die uit hoge dimensies komt. We zullen de meest voorkomende chakra behandelen die meestal geblokkeerd is

  • Chakra 1 basischakra is geworteld en voelt zich veilig.
  • Chakra 2 seksuele chakra in staat om relaties te hebben
  • Chakra 3 wilskracht kunnen gebruiken zal
  • Chakra 4 compassie, hart liefde
  • Chakra 5 kan de waarheid spreken
  • Chakra 6 visioenen
  • Chakra 7 verbinding met Spirit en wijsheid.

Wat kan ik verwachten van deze sessie, werken met de hoogst mogelijke energie die de chakra, op het diepste niveau. Het resultaat is dat je je lichaam vrijheid kunt voelen, openheid.
Chakra Healing Sessions
Sound Healing Services

Geluidsheling

Klankhealing is altijd aanwezig in je leven in muziek, in praten, in energie, alles is geluid.

De frequentie van geluid dringt de cellen in het lichaam binnen, ze beginnen te trillen en als ze dat doen, trillen ze op een hoger niveau. Wat betekent dat de oude vibratie niet kan vasthouden en loslaten, met andere woorden, we vibreren de giftige energie uit ons lichaam.

De voordelen van sound healing zijn: pijn verminderen bloedsomloop ontspannen nieuwe energie beter slapen We hebben een klankschaal om het geluid te versterken en hierdoor beginnen we onze cellen meer te schudden in de vibratie van het universum en daardoor verwijderen we oude toestanden uit de cellen .

De klankhealing is in groepen of voor individuen.

Tantra voor Koppels

lotus
Healing relationships with Couples Tantra by Divine Connection

Tantra zijn eeuwenoude wijsheden die er voor ons zijn in deze digitale wereld waar we ons op focussen. De tantrawijsheden willen dat we fysiek, mentaal en spiritueel in balans komen. Tantra is de ziel en in zijn totale omvang mag alles zijn.

Tantra wordt vergeleken met seks het oordeel dat over tantra is geveld. Door te kijken naar onze onzichtbare patronen en spelletjes die we voor ons eigen plezier spelen, komen we tot bevrijding van deze dingen.

Stap vanuit compassie en eerlijkheid het leven binnen en kijk naar onszelf. Ontdek ons ​​unieke zelf.