Geplaatst op Geef een reactie

Kundalini symptomen

Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar dat houdt dat nu eigenlijk in.

Stel je voor je bent altijd bezig met vanuit je hoofd werken en je voelt niet veel in je lichaam. Je voelt wel pijn maar de rest is nog wat vaag. Dan in eens komt er een warme levensenergie je lichaam binnen. Deze energie breekt cellen open en gaat aan het werk je lichaam weer vloeiend te maken te laten stromen voor positieve levenskracht.

Dit kan gepaard gaan met gevoelens zoals:- vermoeidheid- pijnlijke organen- rugpijn- chakra doorstromingLogisch dat deze energie dan aan het werk is in die regio van je lichaam om alles weer op orde te maken.Dit kan een tijdje duren. Helaas hebben we in de westerse wereld geen tijd genoeg (gedachten en hoofd).

Toch is het zo dat de kundalini niet aan tijd gebonden is deze gaat zijn weg en wil graag de levenskracht door het lichaam hebben stromen. De bedoeling is dat je gaat luisteren naar deze kracht en je overgeeft. Dan kan inhouden dat je leven totaal gaat veranderen je levenstijl je uitingen etc.

Maar dat is wel de weg naar je eigen authentieke expressie is dat niet wat je altijd al wilde? Ja comfortabel is het soms niet maar het Ego (overlevingssysteem) wil je altijd in dezelfde positie houden. Logisch want anders overleef je het misschien niet. Maar de kundalini wil niets anders dan je een fijne extatische tijd geven.

Vertrouw dat ze je helpt naar een verhoging van jou spirituele en fysieke leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.