Wat doet de kundalini

Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

Stel je voor, je bent altijd vanuit je hoofd aan het werken en je voelt niet veel in je lichaam. Je voelt wel pijn maar de rest is nog wat vaag. Dan in eens komt er een warme levensenergie je lichaam binnen. Deze energie breekt cellen open en gaat aan het werk je lichaam weer vloeiend te maken, te laten stromen voor positieve levenskracht.

Dit kan gepaard gaan met gevoelens zoals: vermoeidheid, pijnlijke organen, rugpijn of chakra doorstroming. De energie gaat aan het werk in die plekken van je lichaam waar het nodig is, om alles weer op orde te maken. Dit kan een tijdje duren. Helaas hebben we in de westerse wereld geen tijd genoeg (gedachten en hoofd).

Toch is het zo dat de kundalini niet aan tijd gebonden is. Deze gaat zijn weg en wil graag de levenskracht door het lichaam hebben stromen. De bedoeling is dat je gaat luisteren naar deze kracht en je overgeeft. Dat kan inhouden dat je leven totaal gaat veranderen, je levenstijl, je uitingen etc.

Maar dat is wel de weg naar je eigen authentieke expressie. Is dat niet wat je altijd al wilde? Ja, comfortabel is het soms niet maar het Ego (overlevingssysteem) wil je altijd in dezelfde positie houden. Logisch want anders overleef je het misschien niet. Maar de kundalini wil niets anders dan je een fijne extatische tijd geven.

Vertrouw dat ze je helpt naar een verhoging van jou spirituele en fysieke leven.

Deel dit bericht:

Blader Door Andere Blogs

Stress post by Divine Connection

Stress

Stress heeft te maken met overdenken. Er is een storing tussen het hart en het hoofd. Het hart kent de richting, maar…

Lees verder »
Untitled design 4 1

Relatie crisis

Als het wat minder gaat in een relatie, beginnen we vaak in ons hoofd te denken wat er zou kunnen zijn. Of we trekken ons terug omdat het niet gaat

Lees verder »
Untitled design 19

Roken

Ik was 14 toen ik mijn eerste sigaret opstak. Ik dacht dat het cool en sexy was of zoiets…

Lees verder »

Hoe Kan Ik U Helpen?