Hoe kan ik meer liefde voelen

Stacey is een vrouw uit Canada en was op bezoek bij Mt Shasta en ging naar een spiritueel retraitecentrum.

Ze was in de stad en zocht wat boeken. In een flitsend moment pakte ze het boek van Amora Quan yin en voelde dat er iets zo goed was aan dit boek.

Ze kwam thuis en las het boek in twee dagen uit. Toen begon ze op internet te zoeken naar iemand die hier kon helpen met haar problemen over mannen en hoe daarmee om te gaan. Ze vond me op internet en wilde meteen een Skype-sessie.

Ik was opgetogen omdat ze uit Canada kwam en verrast om in het buitenland te werken via skype van het apparaat. De sessie stond in het teken van hoe ze hier kracht en vergeving over het verleden moest vinden en de sessie gaf hier zoveel licht in het hart. De week daarop sms’te ze me: “Raad eens, ik heb een man ontmoet en ik ben zo verliefd! Maar bovenal ben ik zo blij dat ik weer in contact ben met mezelf en wat ik echt wil in het leven.” Ik hou zo van mijn werk!

Deel dit bericht:

Blader Door Andere Blogs

Stress post by Divine Connection

Stress

Stress heeft te maken met overdenken. Er is een storing tussen het hart en het hoofd. Het hart kent de richting, maar…

Lees verder »
Untitled design 2 1

Wat doet de kundalini

Wat doet de kundalini Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Stel je voor, je bent altijd vanuit je hoofd aan het werken

Lees verder »
Untitled design 4 1

Relatie crisis

Als het wat minder gaat in een relatie, beginnen we vaak in ons hoofd te denken wat er zou kunnen zijn. Of we trekken ons terug omdat het niet gaat

Lees verder »

Hoe Kan Ik U Helpen?