Ontspanningsmassage Rotterdam

Een ontspanningsmassage te Rotterdam bij Divine Connection

Van harte welkom bij Divine Connection, een praktijk voor alternatieve geneeswijzen in de omgeving van Rotterdam. U bent op zoek naar mogelijkheden voor een ontspanningsmassage in Rotterdam en zodoende bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want Suze Barendregt, de eigenaresse van Divine Connection, is een ervaren behandelaar. In deze praktijk worden diverse behandelvormen toegepast, waaronder de energetische massage. Hieronder leest u meer over de voordelige effecten die u ervaart wanneer u kiest voor een ontspanningsmassage in Rotterdam bij Divine Connection.

Ontspanningsmassage RotterdamDankzij de massage kunt u blokkades loslaten

Wanneer we worden geboren, is ons energieveld zuiver en schoon. Door de jaren heen doen we ervaringen op waardoor er blokkades in ons lichaam ontstaan. Dit kunnen onder andere trauma’s zijn zoals het overlijden van dierbaren of lichamelijk geweld. Hoe ouder we worden, hoe meer deze blokkades ons in de weg kunnen gaan zitten. Dankzij de pure energie die gebruikt wordt bij de ontspanningsmassage te Rotterdam, wordt het lichaam gestimuleerd om blokkades op te ruimen. Deze energie wordt gebundeld via de handen van de behandelaar en doorgezonden naar het lichaam. Tevens heeft de massage een drainerend effect, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. U zult hierdoor ervaren dat u meer energie krijgt om uw dagelijkse bezigheden te blijven uitvoeren.

Ervaar het zelf

Is uw interesse voor een ontspanningsmassage in Rotterdam bij praktijk Divine Connection gewekt? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Een massage bestaat uit vijf behandelingen, hierna is er een periode van rust waardoor uw lichaam kan wennen aan de nieuwe open staat. Indien gewenst kunt u natuurlijk altijd terugkomen voor nog een sessie.

   Contact     Afspraak maken