Hoe krijg ik weer zin om te vrijen

Als ik alleen maar geef, dan zal de ander ook geven. Een van mijn grootste valkuilen in mijn leven. Ik raak hem op een bepaalde manier aan en het komt vast wel terug.

Als ik hem blaas of harder op hem rijd, komt er waarschijnlijk iets terug. Dat gevoel ken ik maar al te goed.

Ik vroeg me af waarom ik niets voel, ik begreep later dat als ik alleen maar geef dan kan ik niets voelen dan geef ik. Ik stopte en in kleine stapjes begon ik mijn lichaam te voelen.

De sensaties waren zo intens dat ik ze ook probeerde weg te duwen, maar mijn volgende stap was daar. Ik begon weer te ontvangen. Liefde stroomde in mij in plaats van uit mij. Ik voelde seksuele energie in me stromen, het was een fantastisch, intens gevoel.

Veel vrouwen en mannen zijn zo gewend om zichzelf weg te geven, maar de dynamiek van deze patronen betekent dat we het leven niet in zijn geheel kunnen ervaren.
Wanneer we dit patroon loslaten, valt het geven en nemen weg en stijgt de stroom van liefde op en kunnen we ZIJN.
heilige seks…

Deel dit bericht:

Blader Door Andere Blogs

Stress post by Divine Connection

Stress

Stress heeft te maken met overdenken. Er is een storing tussen het hart en het hoofd. Het hart kent de richting, maar…

Lees verder »
Untitled design 2 1

Wat doet de kundalini

Wat doet de kundalini Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Stel je voor, je bent altijd vanuit je hoofd aan het werken

Lees verder »
Untitled design 4 1

Relatie crisis

Als het wat minder gaat in een relatie, beginnen we vaak in ons hoofd te denken wat er zou kunnen zijn. Of we trekken ons terug omdat het niet gaat

Lees verder »

Hoe Kan Ik U Helpen?