Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Recht in eigen handen nemen

Esther vroeg mij  om bij haar thuis te komen en samen met haar zoontje te werken aan haar angsten. Ze kon nog net functioneren maar was volledig uitgeput. Toen ik bij haar op bezoek ging was het wel duidelijk dat we iets moesten doen. Terwijl ik in trance ging kreeg ik duidelijk boodschappen door wat er aan de hand was. Ik vertelde haar dat ze nog steeds vast zat aan haar vorige partner waardoor ze niet in haar kracht kon komen. Ze had me nog niks verteld en Esther was verbaasd hoe ik dit allemaal wist. Ik vertelde haar over mijn gave en dat iedereen dit kon leren. Na 4 uur met elkaar gewerkt te hebben was Esther moe van het werken aan zichzelf maar had het gevoel dat ze de realtie kon loslaten. Met een fijn gevoel ging ik naar huis. De dagen er op kreeg ik verschillende berichten dat er weer stroming is en het huis helder en schoon voelt. Nog geen twee weken daarna krijg ik bericht dat ze er aan toe is om de scheiding door te zetten en een rechtzaak is aangespannen om volledige voogdij is aangevraagt voor haar kindje. Na meerder spirituele coaching sessies om te kunnen manifesteren wat Esther wil en om kracht te houden in de rechtzaak,  kwam het bericht dat de voorlopge voogdij aan haar is toegewezen en dat er meer rust is en dat een nieuw begin is ontstaan in het leven van Esther. Wat een mooi voorbeeld van het werken aan jezelf!