Geplaatst op

π΅π“π‘œπ‘” π‘œπ’» 𝒢 𝒽𝑒𝒢𝓁𝑒𝓇 – Schoonmaken van een longinfectie

Het was 8 uur en ik kreeg een bericht via Facebook. Mijn goede vriend, ik ken hem zo goed, zegt: “Ik voel me niet goed” Ik zei wat is er met je aan de hand?

Mijn vriend zegt “Ik heb misschien iets dat ik amper kan ademen”. Mijn geest wordt bang omg heeft hij Corona? Hij is een heel goede vriend. Ik voel me tegelijkertijd overweldigd en gefrustreerd.

Allerlei dingen komen aan de oppervlakte (hij is een goede vriend, dus ik voel hem als een geliefde, daarom voel ik diepe emoties) Op de een of andere manier blijf ik aanwezig om hem te vertellen dat ik me moet voorbereiden en ik kom snel bij je terug . Ik maakte mijn huisspullen af ​​met kinderen naar bed en begon te mediteren.

Vragen om mijn gidsen en volledige kracht van mijn ziel en energieniveaus. Later komt mijn vriend online en laat me zijn longen op de borst zien tijdens een videogesprek. Ik sta open voor de energie. Ik zit en sterke pulsaties van energie komen door mijn handen en ik zie het videoscherm voor me dat in helder wit licht verandert.

Na 10 minuten komt er een soort witte slang binnen die zich door de longen van mijn vriend beweegt. Dan laat het me wat blokken zien in de buik van hem. Ik vraag mijn vriend wat er aan de hand is en hij zegt “Oh ik ben net in slaap gevallen!” De energie bleef een paar minuten staan ​​en het scherm begon normaal te worden en alles is klaar de sessie is afgelopen.

De video stopte en de volgende dag sms’te ik “hoe gaat het?”. Hij zegt dat mijn ademhaling weer goed is en ik voel me beter “.

Ik voelde me extatisch en bedankte mijn Spirits voor genade die kwam en genezing was voltooid