Dagen na de sessie werkte de sessie nog door, ik heb er veel van geleerd.

“Orgastische vrouwelijke heling sessie” met Suzanne

Toen we met de heling begonnen stond ik open voor alle ervaringen, voor mij was deze vorm van heling nieuw. Onmiddellijk toen Suzanne me energie begon te geven, voelde ik mijn lichaam krampen, vooral in mijn hartgebied. Er kwam veel spanning vrij, die ik al een tijdje bij mij droeg.

Ik vond het moeilijk om er doorheen te ademen, omdat het steeds sterker werd. Suzanne moedigde me aan om alles te laten zijn en me nergens voor te schamen. Ik voelde een sterke behoefte om te bewegen en de energie bleef toenemen. Warmte begon te stromen in mijn onderste drie chakra’s en mijn lichaam begon wild te schudden.

Het voelde alsof er een blokkade in mijn middenrif was, ik moest veel zuchten en geeuwen. Uiteindelijk verdween de blokkade en de energie ging verder omhoog door mijn keel (doordat er veel spanning los kwam moest ik hoesten en voelde ik pijn). Hier stopte Suzanne de opname, zeer respectvol, omdat het een beetje te persoonlijk werd. Toen ik door alles heen was, kwam ik op een plek van enorme rust en kwam er veel licht in mijn kruin.

We keken nog steeds naar enkele thema’s uit mijn leven, maar alles voelde helemaal goed vanaf die plek, ik voelde me heel krachtig en breed. Het voelde alsof er energie van een priesteres over mij heen kwam en alles in mijn leven op zijn plaats viel. Dagen na de sessie werkte de sessie nog door, ik heb er veel van geleerd.

Dank je wel

Carla