Klant ervaringen

Kundalini student therapeut na het behalen van de opleiding

Graag wil ik delen dat ik een paar heling sessies voor mensen heb gedaan. De eerste sessie ging heel natuurlijk. En de vrouw was zo blij, dat ze aan anderen haar ervaring heeft verteld. Hierna begonnen ze naar meerdere sessies te vragen! Het was echt heel leuk en fijn om te doen ook helend voor… Lees meer “Kundalini student therapeut na het behalen van de opleiding”

februari 11, 2022

Heel erg bedankt voor de sessie!

Hey Suze. Ik wil je heel erg bedanken voor de mooie sessie die ik met jou heb gedaan. Ik voel me beter en ik heb het gevoel dat ik op de goede weg ben in mijn nieuwe begin. Ik drukte alles uit wat ik wilde met mijn man en hij begreep bijna alles wat ik… Lees meer “Heel erg bedankt voor de sessie!”

Monica
januari 2, 2022

Amazed what blockages you quickly cleared

Thank you for the powerful distant healing session Suze. Amazed what blockages you quickly cleared by going through the timeline of my life events. Even after me having done years of therapy, you found remnants of stuck energy. Feeling a lot of expansion in my body now, like it’s able to breathe after having been… Lees meer “Amazed what blockages you quickly cleared”

Adam
mei 12, 2021

Door mijn scheiding zat ik vol emoties

Door mijn scheiding zat ik vol emoties waar ik mij geen raad mee wist. Mijn boosheid frustratie en verdriet kwamen regelmatig naar boven en hierdoor liep ik vast. Wist niet helemaal wat ik kon verwachten met de sessie. Maar ik voelde mij meer ontspannen dan ooit. Heb tijdens de behandeling veel meer vragen beantwoord gekregen… Lees meer “Door mijn scheiding zat ik vol emoties”

Rik
juli 18, 2020

Had nooit gedacht dat het effect zo sterk voelbaar zou zijn

Feedback van de healings sessie Vorige week een heling sessie gehad van Suzanne Langman. Had zelfs een paar dagen nodig om goed te zien en ervaren wat er in mijn systeem gebeurt. Opmerkelijk een stuk angst overwonnen en daarmee een stuk rust weer terug in mijn systeem. Had nooit gedacht dat het effect zo sterk… Lees meer “Had nooit gedacht dat het effect zo sterk voelbaar zou zijn”

Clyde
april 13, 2020