Klant ervaringen

Door mijn scheiding zat ik vol emoties

Door mijn scheiding zat ik vol emoties waar ik mij geen raad mee wist. Mijn boosheid frustratie en verdriet kwamen regelmatig naar boven en hierdoor liep ik vast. Wist niet helemaal wat ik kon verwachten met de sessie. Maar ik voelde mij meer ontspannen dan ooit. Heb tijdens de behandeling veel meer vragen beantwoord gekregen… Lees meer “Door mijn scheiding zat ik vol emoties”

Rik
juli 18, 2020

Had nooit gedacht dat het effect zo sterk voelbaar zou zijn

Feedback van de healings sessie Vorige week een heling sessie gehad van Suzanne Langman. Had zelfs een paar dagen nodig om goed te zien en ervaren wat er in mijn systeem gebeurt. Opmerkelijk een stuk angst overwonnen en daarmee een stuk rust weer terug in mijn systeem. Had nooit gedacht dat het effect zo sterk… Lees meer “Had nooit gedacht dat het effect zo sterk voelbaar zou zijn”

Clyde
april 13, 2020

Dagen na de sessie werkte de sessie nog door, ik heb er veel van geleerd.

“Orgastische vrouwelijke heling sessie” met Suzanne Toen we met de heling begonnen stond ik open voor alle ervaringen, voor mij was deze vorm van heling nieuw. Onmiddellijk toen Suzanne me energie begon te geven, voelde ik mijn lichaam krampen, vooral in mijn hartgebied. Er kwam veel spanning vrij, die ik al een tijdje bij mij… Lees meer “Dagen na de sessie werkte de sessie nog door, ik heb er veel van geleerd.”

Carla
maart 30, 2020

Er is warmte in mijn baarmoeder. Ik voel me vrij.

Ik had een orgastische vrouwelijke heling sessie met Suzanne. Het voelt vandaag zo anders. Er is warmte in mijn baarmoeder. Ik voel me vrij. Het voelt zachter aan alsof ik een paar jassen heb uitgetrokken. En ja, ik heb mezelf altijd onzichtbaar gemaakt, maar heb het nog nooit zo gezien. Door mijn borstverkleining heb ik… Lees meer “Er is warmte in mijn baarmoeder. Ik voel me vrij.”

Chantal
maart 30, 2020

Bovendien is er sinds de sessies werk in overvloed!

Beste Suzanne, Heel erg bedankt voor onze sessies. Tijdens deze dag herinnerde ik me een eerder trauma (ongeluk met een zeilboot) en met jouw hulp heb ik erin kunnen ontspannen. Normaal gesproken schudt mijn lichaam heftig wanneer ik (on)bewust stressvolle gebeurtenissen ‘opnieuw beleef’. Sinds deze sessie schudt mijn lichaam niet meer. Bovendien is er sinds… Lees meer “Bovendien is er sinds de sessies werk in overvloed!”

Evelien Fokker
maart 23, 2018