Therapeut Rotterdam

Therapeut in Rotterdam voor Trance Healing en energetische massages

Van harte welkom bij Divine Connection. U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar mogelijkheden om een therapeut te bezoeken in Rotterdam of omstreken. Divine Connection is een praktijk waar u voor diverse behandelingen terecht kunt, lees hieronder gerust verder om meer informatie te verkrijgen.

Wanneer u een afspraak maakt bij Divine Connection, zult u direct in contact komen met de eigenaresse, Suze Barendregt. Al van jongs af aan is zij bezig met haar zoektocht naar wat er meer is. Deze zoektocht heeft haar veel kennis en ervaring opgeleverd die ze nu dagelijks toepast in haar praktijk. Zo kunt u bij deze therapeut in Rotterdam terecht voor:

  • Trance Healing
  • Soul Dynamics
  • Trance Medium
  • Energetische massage
  • Voedingsadvies

Therapeut RotterdamNatuurgeneeskunde

Zoals u kunt lezen, kunt u bij Divine Connection terecht voor alternatieve geneeswijzen. De enige manier om te bepalen of dit voor u werkt, is natuurlijk om het gewoon eens te proberen. Trance Healing bijvoorbeeld, wordt door veel klanten als prettig ervaren. Bij deze behandelvorm wordt krachtige energie gebundeld via de handen van de behandelaar en doorgezonden naar het lichaam. De energie zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans komt waardoor eventuele pijn of klachten zullen verminderen. Het komt regelmatig voor dat klanten vage klachten hebben waar zij niks aan kunnen doen, omdat de huisarts of specialist zegt dat er niets aan te doen is. Trance Healing kan dat uitkomst bieden door het lichaam te stimuleren om pijn te verminderen. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en uiteraard ook zeer nuttig wanneer u geen klachten ervaart. Tevens kunt u bij Divine Connection terecht voor een Trance Medium sessie, hierbij zet het medium zichzelf in een lichte trance, waardoor boodschappen worden overgebracht door spirits via het lichaam. Ook deze behandeling is gericht op het verbeteren van lichamelijke klachten, maar er kunnen ook andere doelen aan bod komen.

Natuurlijk is iedere klant uniek. Daarom bekijk ik graag samen met u wat ik voor u kan betekenen. Neem dus gerust contact op met Divine Connection, de therapeut uit Rotterdam en omstreken.

   Contact     Afspraak maken