Trans Heling

Trans Heling: een uitkomst voor pijn- en klachtenvermindering

U bent geïnteresseerd in Trans Heling en daarom op zoek naar een ervaren behandelaar? Of u bent zich aan het oriënteren om te kijken of het iets voor u is? Dan heten wij u van harte welkom bij Divine Connection, een praktijk in de omgeving van Rotterdam. Hieronder leest u meer over deze behandelvorm en de andere behandelvormen die wij toepassen in onze praktijk.

 

Trance HealingEen uitkomst voor pijnvermindering

Divine Connection is de praktijk van Suze Barendregt, zij begon 20 jaar geleden met haar zoektocht naar alternatieve geneeswijzen. Inmiddels heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan in haar vakgebied en dat zult u ook merken wanneer u langskomt voor een sessie. Zo kunt u bij haar onder andere terecht voor Trans Heling. Deze behandelvorm stimuleert het lichaam om pijn te verminderen dankzij krachtige energie die wordt gebundeld via de handen van de behandelaar. Het resultaat? U voelt zich rustiger, prettiger, energieker en slaapt vaak beter. Tevens kan Trance Healing uitkomst bieden wanneer u last heeft van vage klachten en ‘onverklaarbare’ aandoeningen. Probeer het gewoon eens, u zult niet teleurgesteld worden!

U kunt bij Divine Connection terecht voor diverse alternatieve geneeswijzen, afhankelijk van uw klachten en/of problemen kunnen wij u adviseren. U kunt hierbij denken aan:

  • Soul Dynamics
  • Trance Medium
  • Energetische massage
  • Voedingsadvies

Lees ook eens ervaringen van anderen

Weet u niet zeker of Trans Heling voor u uitkomst biedt? De enige manier om erachter te komen, is om het gewoon te proberen! Tevens kan het u misschien helpen om ervaringen van anderen te lezen. Heeft u vragen over onze behandelvormen? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

   Contact     Afspraak maken