Wat is een paranormaal medium? Wat je kunt verwachten & meer

Table of Contents

De kans is groot dat je in het verleden de term ‘psychisch begaafd’ bent tegengekomen, en misschien zelfs een beknopte uitleg van het werk dat psychisch begaafden doen. Hebt u ooit de tijd genomen om te onderzoeken wat een psychisch begaafd persoon, of om preciezer te zijn, een psychisch medium, precies kan doen? Het Engelse woord ‘psychisch’ heeft een lange en interessante geschiedenis, en de oorsprong ervan kan worden teruggevoerd op het Griekse woord ‘psychikos’, dat vertaald kan worden met ‘van de ziel’.

Wat zijn paranormale vermogens?

Een persoon die psychische gaven bezit, kan de wereld om hem heen waarnemen via kanalen naast de vijf conventionele zintuigen. De psychische vermogens van een persoon worden ook wel hun ‘6e zintuig’ of hun intuïtie genoemd. Het vermogen om dingen waar te nemen die verder gaan dan de normale realiteit, is waar psychisch begaafden veel meer toe in staat zijn dan de gemiddelde persoon.

Wat is een paranormaal medium?

Psychische mediums kunnen doorgaans spreken met zielen die van het fysieke rijk naar het spirituele rijk zijn overgegaan, of met geesten die op natuurlijke wijze in het spirituele rijk bestaan. Als de energie van een medium hoog genoeg trilt, moeten ze van deze vaardigheden gebruik kunnen maken.

Veel verschillende psychische mediums kunnen berichten van deze zielen of geesten ontvangen in de vorm van beelden of zinsneden die in hun geest opkomen. Bij andere gelegenheden kunnen deze media deze berichten ook horen.

Hoe kan een paranormaal medium reading je leven veranderen?

Tijdens een seance, een soort spirituele bijeenkomst waarbij een psychisch medium contact probeert te maken met zielen of geesten uit het spirituele rijk, kan het psychische medium berichten ontvangen om door te geven aan de gasten van de bijeenkomst. Bij het overbrengen van de boodschappen die ze ontvangen, raken sommige mediums in een tranceachtige staat van zijn, terwijl anderen hun volledige bewustzijn en helderheid gedurende het hele proces kunnen behouden. Als er echter meerdere psychische personen in de kamer zijn, is het voor iedereen mogelijk om berichten van de andere kant te ontvangen.

Tijdens deze lezingen kunnen er verschillende dingen plaatsvinden, afhankelijk van of u alleen of in groepssessie deelneemt. Privésessies zorgen voor een groter gevoel van verbondenheid met degene met wie u verbinding probeert te maken. Wanneer je daarentegen in een groep naar een lezing gaat, zul je je niet zo alleen voelen, en als er meer dan één psychisch begaafd persoon in de groep is, zal de lezing daardoor het potentieel hebben om veel meer te beleven.

Zorg ervoor dat u zich verankerd voelt in welke gevoelens u ook zou willen uiten aan de geesten of zielen die in het spirituele rijk verblijven voordat u met lezen begint. Vergeet niet om uw scepsis aan de deur te laten, omdat dit de effectiviteit van de séance kan verminderen als u deze meeneemt.

Zorg ervoor dat u tijdens het voorlezen een open geest behoudt en geen vooroordelen vormt over hoe de seance zich zou moeten ontwikkelen op basis van wat u denkt dat er zou moeten gebeuren. De ervaring die je hebt kan van medium tot medium verschillen, afhankelijk van de stijl die ze hebben en de vaardigheden die ze hebben verworven. Sommige mediums kunnen je vragen stellen, terwijl anderen ervoor kiezen dit niet te doen en er in plaats daarvan voor kiezen zich niet bewust te zijn van enige voorkennis van de geest of ziel waarmee je probeert te communiceren. Ze kunnen echter vragen met wie u verbinding probeert te maken.

Terwijl sommige mediums toestaan dat er tijdens de séance vragen worden gesteld in de hoop dat ze kunnen helpen bij het beantwoorden van die vragen, kunnen anderen ervoor kiezen neutraal te blijven en de séance zich organisch te laten ontwikkelen. Tijdens deze seances kunnen door mediums talloze verschillende soorten waarzeggerij hulpmiddelen worden gebruikt, waaronder tarotkaarten, orakelkaarten, kristallen bollen en andere voorwerpen gebruikt.

woman holds candle front table with candle middle

3 manieren om een nep-paranormaal medium te herkennen

Wanneer u naar een psychisch medium gaat, zijn er duidelijke waarschuwingssignalen waar u op moet letten. Dit komt omdat er mensen in de wereld zijn die doen alsof ze psychische gaven hebben om geld te verdienen aan anderen die kwetsbaar zijn. Wanneer u een psychisch medium raadpleegt, is het belangrijk om op de volgende waarschuwingssignalen te letten.

1. Barnum-verklaringen

Dit zijn algemene uitspraken die op een grote verscheidenheid van de bevolking van toepassing zijn. Dingen in de trant van:

  • “Je ervaart financiële problemen, waardoor je stress ervaart.”
  • “Je geeft veel om de gevoelens van de mensen om je heen.”
  • “Je wordt vaak nerveus in onbekende situaties.”
  • “Je waardeert je relaties met degenen die het dichtst bij je staan, maar je hebt ook tijd nodig om jezelf op te laden.”

2. Ze stellen te veel vragen

Iemand die zich voordoet als een psychisch medium zal voortdurend geïnteresseerd zijn in meer details over jou en je leven. Zorg ervoor dat u vaststelt of het medium iets voor u probeert te verduidelijken of informatie van u probeert te ontlokken. In de meeste gevallen zal een medium tijdens de sèance verhelderende vragen stellen om vast te stellen of zij iets op een passende manier uitdrukken.

Aan de andere kant kunnen frauduleuze mediums tegengestelde vragen stellen om essentiële informatie van u te krijgen die ze zelf zouden moeten kunnen achterhalen. Als het medium om een uitgebreide lijst van uw persoonlijke gegevens vraagt voordat zij met u samenwerken, is de kans groot dat deze niet echt zijn.

3. Ze aarzelen om in details te treden

Paranormale begaafden hebben de macht om dingen over jou te weten die je misschien nog niet over jezelf weet. Een frauduleus medium zal doorgaans brede, algemene beweringen doen die op vrijwel iedereen kunnen worden toegepast, maar een echt medium zal dingen zeggen die specifiek voor jou gelden en voor niemand anders in de kamer. Echte mediums kunnen verdere uitleg geven over de redenen voor de opmerkingen die zij aan hun klanten maken.

Hoe kies je het juiste psychische medium?

Het is normaal dat u aanvankelijk enige scepsis ervaart bij het selecteren van een psychisch medium om een ​​seance voor u te houden. Dit is te verwachten. Aan de andere kant zijn er een paar dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat het psychische medium dat je wilt bezoeken betrouwbaar is. Zij zullen informatie over u verstrekken die niet vóór de lezing is verstrekt, en zij zullen nooit om aanvullende betaling vragen (ze zullen bijvoorbeeld geen overleg met u hebben, en voordat zij een zinvolle lezing met hen hebben gehad, zullen zij om aanvullende betaling vragen). Een echt medium rekent een vast bedrag aan voor het consult, en verder komen er geen verrassingen op de rekening.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar paranormaal medium om een sèance voor je te doen of advies te krijgen, kun je contact opnemen met Suze Flower.

Share:

About the Author

Picture of Simone De Lange
Simone De Lange
Hello, my name is Simone-Thandiwe de Lange, and I am an animal rights and environmental activist. I'm an aspiring herbalist with a strong interest in spirituality, veganism, and sustainability. In my leisure time, I like gardening and immersing myself in nature, as well as reading a good book, journaling, and drawing. In the future, I hope to begin practicing yoga and meditation, as well as creating herbal remedies and my own formulations.

Geef een reactie

Blogs Archive

Related Posts

Categories