Wat is Tantra?

Tantra kent vele definities, maar de kern is om een ​​verlicht leven te kunnen leiden en te begrijpen waar de oorsprong van ons bestaan ​​vandaan komt en dat is natuurlijk liefde. We zijn tijdloos en eindeloos.

Tantrisch leven kan inhouden; buiten de tijd leven, geen doel voor ogen hebben, gewoon bij de aarde en de geest zijn. Vanuit een staat van zijn creëren we het leven dat bij ons past en dat geldt ook voor seksualiteit. Seksualiteit is ons geboorterecht. We hebben levenskracht als bron van seks, en door die levenskracht creëren we elke dag.

Tantrisme gaat terug naar meditatie, discipline en het loslaten van oude conditionering. Samen met je persoonlijkheid een leven creëren vanuit je hogere zelf.

De 3 eenheid; lichaam, geest en ziel. Wij zijn mensen die in een constante staat van geluk kunnen rondlopen. De weg ernaartoe is het loslaten  van patronen en die achterlaten. Steeds opnieuw geboren worden in een andere vorm die een beetje dichter bij de kern van de ziel komt, en de kern is altijd eenheid.

Toch is het waar dat we al in eenheid zijn, maar dat zijn we vergeten. Ons brein is nog niet zo ver in de evolutie. Toch zijn er momenten waarop we volmaakt gelukkig zijn, dat zijn de momenten van eenheid.

Deel dit bericht:

Blader Door Andere Blogs

Stress post by Divine Connection

Stress

Stress heeft te maken met overdenken. Er is een storing tussen het hart en het hoofd. Het hart kent de richting, maar…

Lees verder »
Untitled design 2 1

Wat doet de kundalini

Wat doet de kundalini Je hoort vaak over symptomen van Kundalini. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Stel je voor, je bent altijd vanuit je hoofd aan het werken

Lees verder »
Untitled design 4 1

Relatie crisis

Als het wat minder gaat in een relatie, beginnen we vaak in ons hoofd te denken wat er zou kunnen zijn. Of we trekken ons terug omdat het niet gaat

Lees verder »

Hoe Kan Ik U Helpen?