Wat kan ik voor je doen?

Kundalini-therapie, paranormaal mediumschap, massages

Kundalini Programs

Kundalini Therapeut Training

Kundalini Therapeuten Practitioner Training

Een prachtige gelegenheid om kundalini vanuit een genezend perspectief te bekijken.

Kundalini in het westen stroomt niet zoals in India of Egypte, bijvoorbeeld Bali en Mexico. De aarde geeft op verschillende plaatsen verschillende energiestromen.

Hoe ga je ermee om in je dagelijkse leven in de stad of in je dorp?

Kundalini wordt gecombineerd met je chakra’s en healing, een prachtige manier om oude toestanden te verwijderen. Om los te komen van blokkades van bijvoorbeeld het verleden, vorige levens en dit samen in een groep te doen om verbinding te maken met de prachtige energie van de Kundalini.

Een veilige omgeving en begeleiding van een vrouw met veel ervaring op het gebied van Kundalini.

De Kundalini-ervaringen zijn bevrijdend en daar gaan we mee door.

Kom 1 dag per maand samen oefenen, leer over healing met Kundalini en geef dit aan elkaar door. Je kunt je leven dus een handje helpen met het boek, dat 36 pagina’s bevat met duidelijke instructies en oefeningen.

Kundalini Heling Sessies

Er kunnen allerlei klachten en zorgen in uw leven zijn die een blokkade bij u kunnen veroorzaken. Vaak kiest de ziel voor zelfrealisatie en het onderzoeken van wat haar verhindert om ascensie te bereiken, omdat ze tot zoveel meer in staat is.

Je kunt ervoor kiezen om deze weg in dit leven te bewandelen. Dan ben ik de juiste persoon om jou te helpen, samen met jouw spirituele gidsen. In eerdere Kundalini-healingsessies zijn de volgende vragen gesteld en met succes beantwoord:

“Mijn chakra’s zijn geblokkeerd, maar mijn kundalini wil stromen; hoe moet ik met deze hachelijke situatie omgaan?”
“Ik heb intense sensaties van kundalini-energie en wil hulp om deze te deblokkeren.”
“Ik wens een Kundalini-gerelateerd ontwaken van het hele lichaam. Ik ben van plan mijn Kundalini-ontwakingservaring te cultiveren.”

Het zijn allemaal vragen en opmerkingen waar ik vrijwel dagelijks mee te maken heb. Ik ben blij dat u bij mijn sessie aanwezig bent, waar we zullen bepalen wat er moet worden bereikt. Dit zijn allemaal vragen waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik heet u welkom op mijn sessie, waar we kunnen zien wat er moet gebeuren.

Kundalini Massage Workshop

Je grootste vitaliteit zit in je ruggengraat en hart. Dit houdt in dat we, door bepaalde delen van het lichaam aan te raken, de kanalen van levensenergie kunnen activeren. Dit contact activeert de kundalini-levensenergie. Met Kundalini laten we onze energie stromen als water. Kundalini biedt de volgende voordelen in het leven:

– Verminderde vermoeidheid
– Afwezigheid van spierstijfheid
– Meer energie gedurende de dag.
– Eliminatie van energieblokkades in het lichaam.

Deze les is vooral gericht op het stimuleren van Kundalini-energie door middel van massage om je chakra’s te helpen terugkeren naar hun aardse en fysieke grenzen. Gedurende deze cursus verdiepen we ons verder in massage en Kundalini-ontwaken. Geluidsgenezing is ook een onderdeel van de activering van de Kundalini-energie. Het is een dagelijkse sessie waarin we drie uur werken met een pauze van dertig minuten. Het is in Nederland, maar bij voldoende deelnemers kan het in een ander land gehouden worden.

Massages

Tantra Massages

Body Tantra Massage

De bewegingen en druk van tantrische massage zijn diep en zullen energetische blokkades opruimen die ons ervan weerhouden ons volledig versterkt te voelen. Je ziel wordt bevrijd door de massage.

Wanneer u een tantrische massage ontvangt, verkeert u in een staat van pure gelukzaligheid. Er kan stagnerende energie zijn die moet worden vrijgegeven, en het ontvangen van deze massage zorgt ervoor dat we ons bevrijd voelen en meer openstaan ​​voor nieuwe kansen in het leven.

Tantrische massage is een holistische praktijk die zich richt op het balanceren van de energie in het lichaam en het verbeteren van de verbinding tussen geest, lichaam en ziel. Het kan ook uw algehele welzijn verbeteren door stress, angst en fysieke spanning te verminderen.

Lingam Massage Theorie

De Lingam bestaat uit receptoren en leidt een eigen leven. Hij is het centrum van het universum en de eeuwigheid stroomt er doorheen. Als je de Lingam met je hand aanraakt, is het belangrijk dat er toestemming is van de penis en de man.

Totdat hij ja zegt, is het een no go. De man heeft door de eeuwen heen veel meegemaakt en zijn Lingam is zijn koninkrijk dat ook als tempel gezien kan worden.

Verbeter je seksleven

Spice up your love life with sex coaching by Divine Connection

Sex Coaching

Is het niet gemakkelijk voor jou? Of gaat het wel goed, maar wil je meer weten over verschillende vormen van seksualiteit, dan ben je hier aan het juiste adres. Binnen de sessie vind je de voordelen van sekscoaching Je voelt je weer goed je kunt je openstellen voor een man of een vrouw geen erectieproblemen, als vrouw een orgasme kunnen ervaren – Op een dieper niveau over seksualiteit kunnen praten .

Energie- en psychische healingsessies

Paranormaal mediumschap

Met paranormaal mediumschap verbinden we onze geest met onze spirituele gidsen. Spirituele gidsen zijn geïncarneerde energieën die hier al sinds het begin der tijden zijn, en deze gidsen hebben het vermogen om het lichaam in balans te brengen en kunnen helpen het zelfgenezingsproces op gang te brengen dat al in het lichaam bestond.

Ze verwijderen negatieve entiteiten en algehele negatieve energie uit het lichaam. Als de negativiteit uit onze vorige levens is doorgegeven of zich in dit leven heeft opgehoopt, kan onze geest door herinneringen aan het verleden worden getransporteerd en helpen deze negatieve gedachtepatronen uit ons te verwijderen. Dit zal op zijn beurt helpen om de balans terug in het lichaam te brengen en de genezing in uw lichaam, geest en ziel aan te moedigen.

Onze voorouders en spirituele gidsen hebben emotionele pijn en trauma meegemaakt, dus ze weten hoe ze deze wonden moeten genezen, zodat je kunt leren je pijn te accepteren en je eigenliefde kunt verbeteren tot het punt waarop je pijn slechts een herinnering is.

Chakra He]ling

In deze sessie zullen we je chakra’s reinigen, en waar er geblokkeerde energie is, zullen we de mogelijkheid hebben om deze vrij te laten. Dit zijn de meest voorkomende chakra’s waarmee we gaan werken:

⦁ Muladhara Chakra – Wortelchakra – Rood
Vertegenwoordig uw gevoel van veiligheid en uw machtspilaar.

⦁ Svadhishthana Chakra – Sacraal Chakra – Oranje
Vertegenwoordigt uw emoties en creativiteit.

⦁ Manipura Chakra – Zonnevlechtchakra – Geel
Vertegenwoordigt uw persoonlijke kracht, wilskracht, zelfrespect, zelfvertrouwen en intellect.

⦁ Anahata Chakra – Hartchakra – Groen
Vertegenwoordigt liefde, mededogen, empathie, vriendelijkheid, gezondheid en uw vermogen om te genezen.

⦁ Vishuddha Chakra – Keelchakra – Blauw
Vertegenwoordigt zelfexpressie en uw vermogen om duidelijk te communiceren.

⦁ Ajna Chakra – Derde Oog Chakra – Indigo/Paars
Vertegenwoordigt iemands onderbewuste kennis en perceptie van de zintuigen.

⦁ Sahastrara Chakra – Kruinchakra – Violet/Wit
Vertegenwoordigt je ziel, hoger zelf, doel, het universum en het goddelijke.

In deze sessie kun je verwachten dat je op het diepste niveau met je energie gaat werken. Dit kan uw lichaam helpen een gevoel van opluchting te ervaren en vrijer te worden van stagnerende energieën.

Geluid heling

Je wordt voortdurend omringd door klankgenezing. Het is bijvoorbeeld aanwezig in muziek, wanneer mensen spreken, in de geluiden van de natuur, enz.

Als u eenmaal gaat liggen en uw ademhaling vertraagt, helpt klankgenezing u rustiger te worden.
Geluid helpt bij het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor een reis naar een plaats van rust en vrede.

De eigen stem, het drummen, de stemvorken en de Himalaya-klankschalen zijn allemaal hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden tijdens klankgenezing. Deze instrumenten helpen ons lichaam af te stemmen, wat de krachtigste trillingsinstrumenten zijn die we bezitten.

In mijn sound healing-sessies maak ik specifiek gebruik van Himalaya-klankschalen. De soundhealingsessies kunnen in groepsverband worden uitgevoerd, maar als u dat liever heeft, kunt u ook kiezen voor een individuele sessie.

Tantra voor stellen

Tantra is een eeuwenoude wijsheid die vandaag de dag nog steeds wordt beoefend om ons te helpen rust te bereiken in dit tijdperk van technologie door ons te voorzien van spirituele wijsheid. Tantra stelt ons in staat ons evenwicht op alle niveaus terug te winnen: fysiek, mentaal en spiritueel.

Tantra is een spirituele praktijk die verschillende ondertonen kan hebben, afhankelijk van of de beoefenaar zich verbonden, intiem, transcendent wil voelen of een niveau van goddelijk bewustzijn wil bereiken.

Gedurende deze sessie zullen jij en je partner samenwerken om een ​​hogere mate van verlichting en liefde te bereiken, zodat we verder kunnen komen.