Over Mij,

Suze Flower

Eigenaar en oprichter van Divine Connection

Hoi, ik ben Suze Flower en dit is mijn verhaal

Mijn hele leven ben ik al op reis, waar ik alles wil leren over wie ik werkelijk ben. Vooral hoe alles werkt in mijn persoonlijke leven en hoe ik bij mezelf kon komen en weer kon voelen. Na vele trauma te hebben ontdaan van mijn lichaam, geest en ziel ben ik nu thuis gekomen. 

Op een bepaald moment in mijn reis kwam ik tot het besef, dat ik altijd op zoek was naar alles buiten mezelf. Uiterlijk gericht op het ontvangen van liefde. Ik had geen voorbeeld om in mezelf te kijken, naar buiten kijken was de normaalste zaak van de wereld.

Nu is mijn weg naar binnen gericht waar ik de diepe liefde voel Vanuit dit gevoel maak ik contact met de wereld de spirit en het universum. 

Na vele jaren training op het gebied van spiritualiteit, lichaamswerk en energiewerk. Ontdekte ik dat mijn gave ligt bij de levenskracht (Kundalini), Ik heb verschillende Kundalini-programma’s ontwikkeld en gechanneld, Deze studie geef ik door aan anderen.

Op deze website, waar je nu bent, laat ik je al je mogelijkheden zien om te leren, te ervaren en te groeien van de wijsheid Kundalini.

Ik kijk ernaar uit je online te zien of in een van de sessies of workshops over Kundalini of andere energievormen, zo belangrijk om te groeien naar eenheid.

Alle liefde, 

– Suze Flower