Over Mij,

Suze Flower

Eigenaar en oprichter van Divine Connection

Hoi, Ik ben Suze Flower en dit is mijn verhaal

Mijn hele leven was ik op spiritueel niveau op reis, waar ik alles wilde leren. Vooral hoe alles werkte in mijn persoonlijke leven en hoe ik bij mezelf kon komen en weer kon voelen.

Op een bepaald moment in mijn reis kwam ik tot het besef, dat ik altijd op zoek was naar alles buiten mezelf. Uiterlijk gericht op het ontvangen van liefde. Ik had geen voorbeeld om in mezelf te kijken, naar buiten kijken was de normaalste zaak van de wereld.

Mijn ouders zijn zo opgevoed en zij hebben hebben hun trauma.

Nu is mijn weg eerst naar binnen. Ik kan de energie in mezelf voelen en ik heb meer contact met mijn spirituele gidsen en mijn intuïtie. Vanaf die innerlijke reis kan ik nu ook de aarde en de sterren voelen nu.

Na vele jaren training op het gebied van spiritualiteit, lichaamswerk en energiewerk.

Ik ontdekte dat mijn gave ligt bij de levenskracht (Kundalini), Ik heb verschillende Kundalini-programma’s ontwikkeld en gechanneld, waarin ik deze studie doorgeef aan anderen .

Zo helpen we elkaar om in liefde naar een hoger pad te groeien.

Op deze website, waar je nu bent, laat ik je al je mogelijkheden zien om te leren, te ervaren en te groeien met en door de Kundalini-energie en studie.

Ik kijk ernaar uit je online te zien of in een van de sessies of workshops over Kundalini of andere energievormen, zo belangrijk om te groeien naar eenheid.

Alle liefde, 

-Suze Flower